SKV

Tools
Register Login

Zámky řadící páky

Email Tisk PDF

Zámky řadící páky se řadí mezi mechanické zabezpečení vozidel proti zcizení. Naše firma se zabývá montáží zámků řadící páky od čtyř největších výrobců v ČR do osobních a užitkových automobilů všech značek.

 

Defend Lock:

zamek_DefendlockOriginální zámky pro vozy Škoda, VW, Audi a Seat. K uzamčení tohoto mechanického zabezpečení není potřeba klíče. Existují dva způsoby uzamčení: zatlačením, nebo zatlačení a otočením zámkové vložky. Odemčení probíhá prostřednictvím otočení klíče.

 

Mister Lock:

K uzamčení tohoto mechanického zabezpečení není potřeba klíče. Existují dva způsoby uzamčení: zatlačením, nebo zatlačení a otočením zámkové vložky. Odemčení probíhá prostřednictvím otočení klíče.

 


Medvěd Block:

zamek_MedvedblockOriginální zámky pro vozy Hyundai, Kia, Mitschubishi a Mazda. K uzamčení tohoto mechanického zabezpečení není potřeba klíče. Existují dva způsoby uzamčení: zatlačením, nebo zatlačení a otočením zámkové vložky. Odemčení probíhá prostřednictvím otočení klíče.

 

Construct:

zamek_ConstructOriginální zámky pro vozy Nissan, Paeugot a Škoda. K uzamčení i odemčení tohoto mechanického zabezpečení je zapotřebí pouze otočit klíčem.